Our Blog

ARGO: onderzoekspartner voor uw organisatie.

ARGO helpt u bij het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om ondersteuning van uw besluitvorming, feedback, activering van patiënten of burgers:  onze technieken komen daar goed bij van pas. Met een aantal van onze opdrachtgevers hebben we een duurzame samenwerking. Lees hier wat de voordelen van zo’n partnerschap zijn voor de Amsterdamse Gezondheidscentra en zorgaanbieder Oosterlengte.
Hennie Sanders, bestuurder van zorgketen Oosterlengte, heeft dagelijks profijt van de input die ARGO in haar organisatie levert. ‘Mede dankzij ARGO staat onze visie op de zorginfrastructuur als een huis’. En ook voor het ‘dagelijks onderhoud’ klopt Oosterlengte aan bij ARGO. ‘ARGO is een nuchter bureau. Ze leveren maatwerk en zijn flexibel. De lijnen zijn kort, ze kennen de omgeving en hebben een goed netwerk. En ze zijn goed in het verbinden van adviezen aan uitkomsten van onderzoek’, aldus Hennie Sanders. Lees het volledige interview met Hennie Sanders.
‘Met onderzoek van ARGO kijken we vanuit de patiënt’
‘Onze gezondheidscentra verschillen enorm van elkaar’, zegt Marijke Koggel van de de Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG). Daarom is  bij elk centrum maatwerk nodig. ‘ARGO probeert het echt samen te doen, ze zijn heel laagdrempelig en ondernemen gelijk actie. Dat vind ik heel prettig samenwerken’, aldus Marijke. ’En ze kiezen bij elk gezondheidscentrum een onderzoeksmethode die het beste past.’ Lees het volledige interview met Marijke Koggel.
Tags:

Toon reakties (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!