Over ARGO

Onze visie

‘Back to Basics’. Er zijn grote veranderingen in de zorg aan de gang. Samenwerking met klanten, vitaliteit van medewerkers en transparantie worden steeds belangrijker.
ARGO neemt de vraag van de cliënt als uitgangspunt en werkt daardoor aan duurzame verbeteringen van het zorgaanbod.
ARGO verstaat de kunst om uitkomsten van onderzoek te vertalen naar haalbare oplossingen. Zodat feedback ook werkelijk tot betere dienstverlening leidt.

Onze werkwijze

ARGO is kleinschalig en flexibel. Maar we hebben wel een vaste aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U heeft als opdrachtgever te maken met één aanspreekpunt binnen de organisatie. Bij voorkeur voeren we een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en onze mogelijkheden in kaart brengen.
Tussentijds koppelen we terug over de stand van zaken en eventuele aanpassingen in de planning gaan altijd in overleg.
We hebben korte lijnen naar experts bij UMCG en Rijksuniversiteit Groningen en werken samen met diverse  samenwerkingspartners.

Onze organisatie

ARGO staat voor Advies, Research, Gezondheidszorg en Ouderenbeleid. We zijn gestart in 1998. ARGO BV is sinds mei 2019 onderdeel van de Triadegroep, gelieerd aan het UMCG. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, overheden en koepelorganisaties op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Zij schakelen ons in voor actiegericht onderzoek, beleidsonderzoek en procesbegeleiding voor.
Voor de Aletta Jacobs School of Public Health voeren we, onder de naam Aletta Advies, opdrachten uit op het gebied van toegepast onderzoek en advisering.
ARGO is onafhankelijk. ARGO is ISO 9001:2016 gecertificeerd.

Meer weten? Stuur een berichtje naar info@argo-onderzoek.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!