Van Meten naar Verbeteren

‘Er zijn steeds meer data maar er is steeds minder duiding’.

Kwaliteitsverbetering

ARGO helpt betekenis te geven aan uitkomsten van onderzoek. Dat is noodzakelijk omdat de uitkomsten van onderzoek nooit eenduidig zijn en altijd moeten worden gezien in de context van uw dagelijkse zorgpraktijk. Met handige werkvormen helpen we bij het bepalen van de prioriteiten en de actiepunten.

Hoe bereikt u verandering?

ARGO biedt u de keuze uit verschillende bouwstenen, die u kunt combineren tot een aanpak die u het beste past. Met deze bouwstenen pakken we de voorwaarden aan die nodig zijn om te veranderen. Naast weten gaat het immers ook om ‘willen’ en ‘kunnen’!
– Kwantitatief onderzoek (online, schriftelijk)
Kwalitatieve verdieping (spiegelgesprek, interviews, panel)
– Teamworkshop met effectieve tools
– Opstellen van een verbeterplan

Door Cliënten Bekeken

Voor verschillende opdrachtgevers, zoals de Drie Notenboomen en Zorggroep Evean, hebben we trajecten ‘Van Meten naar Verbeteren’ samengesteld. En de samen met de NPCF ontwikkelde methode ‘Door Cliënten Bekeken’ is in de eerstelijnszorg uitgegroeid tot hét traject voor kwaliteitsverbetering vanuit patiëntperspectief.
Zorgaanbieders die aan onze trajecten meedoen, laten significante verbeteringen in de patiëntervaring zien.
Wilt u weten wat ‘Van Meten naar Verbeteren’ voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens dan achter in het informatieformulier en wij nemen contact met u op.

Apotheek

Wilt u een betrouwbare meting van patiëntervaringen met de nieuwste versie van de PREM Farmacie voor uw apotheek?
Klik hier voor meer informatie.

Gezondheidscentrum

Onze overtuiging is dat dialoog met de patiënt leidt tot betere gezondheidszorg.  Met een aanpak die bijdraagt aan uw relatie met de patiënt. Zonder onnodige dataverzameling en met maatwerk voor úw centrum of praktijk.
Klik hier voor meer informatie.

Huisarts

Welke modules u ook met de zorgverzekeraar afspreekt: ARGO zorgt ervoor dat de relevante indicatoren op het gebied van de patiëntervaring worden gemeten.
Klik hier voor meer informatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!