Our Blog

PREM wijkverpleging 2020 na Corona

Kwaliteit van wijkverpleging na de Corona-crisis: hoe gaat het met uw cliënten?
Vorige week is bekend geworden dat de PREM wijkverpleging in 2020 toch verplicht is. Dit is de kans om meer te halen uit de verplichte meting.
Geleidelijk versoepelen de maatregelen rond het Covid-19 virus en lijkt ook de wijkverpleegkundige zorg te normaliseren. Het is belangrijk na deze ingrijpende periode de kwaliteit van de zorg weer op het oude niveau te krijgen of te houden. Feedback van cliënten is daarbij onmisbaar. De PREM wijkverpleging is een goed instrument om na de zomerperiode te peilen hoe uw cliënten de zorg ervaren.
ARGO voegt nu een module van 5 vragen toe om inzicht te krijgen hoe uw cliënten de zorg tijdens de Corona-periode hebben ervaren: had men vertrouwen in de wijkverpleging in deze moeilijke periode; voelde men zich (emotioneel) gesteund door de wijkverpleegkundige; wat vond men van de geboden zorg op afstand mogelijkheden?  ARGO kan u daarbij ondersteunen: van het volledig verzorgen van een onderzoek tot alleen het verwerken van de vragenlijsten in een overzichtelijk factsheet.
Neem voor meer informatie contact op met Berthe te Velde b.p.te.velde@rug.nl
Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!