Our Blog

Onderzoeksbureau ARGO bundelt krachten

De opgaven in de zorg veranderen in hoog tempo. Nieuwe vraagstukken hebben betrekking op de rol van de klant, integrale samenwerking, preventie en ICT. Vanuit ARGO vonden we het tijd worden om met deze vraag mee te veranderen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe samenwerking binnen een netwerk van kennisbedrijven bij het UMCG en de RuG.

Hieronder leest u een eerste aankondiging, in september vertellen we u graag meer over de nieuwe samenwerking en de meerwaarde die dat biedt!

Onderzoeksbureau ARGO uit Groningen heeft de krachten gebundeld met UMCG Advies BV. ARGO haar klanten worden hierdoor beter bediend met nog meer expertise. Het doel is de praktijk verder te helpen in grote vraagstukken m.b.t. gezondheid, zorg en welzijn. ARGO zal daar haar kennis van de zorgpraktijk, competenties op het gebied van kwaliteitsverbetering, monitoring en actieonderzoek inbrengen.

Wat betekent dit voor u?
U kunt bij ARGO terecht voor uw vragen op het gebied van de ontwikkeling van gezondheidsvraagstukken, klantgerichte en integrale zorg, kwaliteit van zorg en het meten van de patiëntervaringen. In het nieuwe samenwerkingsverband heeft ARGO nog meer kennis achter de hand door de verbinding met het UMCG, Aletta Jacobs School of Public Health en de Hanzehogeschool. Daarmee wordt onze slagkracht groter en kunnen we de praktijk nog beter ondersteunen bij de opgaven in de zorg, zoals:
– Hoe bereik je duurzame netwerkontwikkeling en – samenwerking?
– Hoe realiseer je integrale concepten, met nadruk op waardevolle zorg en preventie?
– Hoe kunnen we leren en implementeren?

Heeft u vragen, suggesties of andere feedback? Laat het ons weten via info@argo-onderzoek.nl of neem contact op met Peter van Linschoten via c.p.van.linschoten@rug.nl

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!