CQI Tandartsen

Uw tandartspraktijk vanuit patiëntperspectief.

 

Patiëntervaringen: fundament voor kwaliteitsverbetering.
Tevreden patiënten zijn trouwe patiënten. Patiënten die de periodieke controle of behandeling met vertrouwen tegemoet zien. Die hun positieve ervaringen delen met vrienden en familie. Kortom met een goede reputatie behoudt u uw patiënten en kunt u zelfs regelmatig nieuwe patiënten verwelkomen. Zorg daarom dat u inzicht krijgt in de ervaringen en meningen van uw patiënten.
Het valt niet mee om als tandarts zélf een onderzoek naar patiëntervaringen uit te voeren. Tijdens de behandeling is het voor de patiënt lastig om hun bevindingen met u te delen. Beter is het als zij thuis in alle rust hun mening kunnen geven.

 

‘Het is tegenwoordig van groot belang om patiënten aan je te binden. Door goed je werk te doen, maar ook door ze om feedback te vragen. Door Cliënten Bekeken heeft onze praktijk enorm geholpen. We zijn een dialoog gestart met onze patiënten en die bood ons heel praktische verbeterpunten.’
(deelnemer pilot ‘Door Cliënten Bekeken voor tandartspraktijken)
ARGO brengt uw patiënt in beeld
Wij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen en afnemen van patiëntonderzoek in de gezondheidszorg. Dit doen wij zorgvuldig, met aandacht voor de arts-patiëntrelatie en inachtneming van de privacyregels.
Speciaal voor tandartsen hebben wij een vragenlijst ontwikkeld om de tevredenheid onder patiënten te meten. Betrouwbaar, zorgvuldig en wetenschappelijk solide. En wilt u concrete aanknopingspunten voor verbetering van uw praktijk? Vul dan het onderzoek aan met een kwalitatieve verdieping!
1) ARGO Patiëntervaringsonderzoek:
– vragenlijst in CQI-format
– kwantitatief onderzoek
– sluit aan op de criteria van zorgverzekeraars
– KRT accreditatie (aangevraagd)
 
2) ARGO Patiëntervaringsonderzoek aangevuld met module ‘Van meten naar verbeteren’
– vragenlijst in CQI-format
– kwantitatief onderzoek
– kwalitatieve verdieping via een patiëntenpanel
– workshop ‘Van meten naar verbeteren’ (verbeterplan)
– sluit aan op criteria van de zorgverzekeraars en HKZ
– KRT accreditatie (aangevraagd)

 

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Laat uw gegevens achter in het informatieformulier of bel ons op 050 – 3637464.
Dit project is mogelijk gemaakt door en met steun van Menzis.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!