Farmacie en patiëntervaringen: Aanvullende diensten

Voor de apotheek biedt ARGO de volgende aanvullende diensten:

· Focusgroep of spiegelgesprek in de apotheek
· Workshop: de apotheek als lerende organisatie

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Berthe te Velde.
Of laat uw gegevens achter op ons contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Focusgroep of spiegelgesprek in de apotheek

Nadat de resultaten van het PREM onderzoek beschikbaar zijn, gaan 8-10 klanten van uw apotheek -onder leiding van een ervaren senior gespreksleider- met elkaar in gesprek. In een spiegelgesprek hoort u het verhaal van uw klant in hun eigen bewoordingen. Direct, kritisch, positief en genuanceerd. ARGO zorgt voor de instructies, de leiding en levert een samenvattend verslag. Zo’n focusgroep of spiegelgesprek kan ook met specifieke doelgroepen van uw apotheek worden georganiseerd. Denk aan: patiënten met specifieke medicatie, kwetsbare ouderen, of patiënten die vooral meer service willen. Met de hulp van ARGO zorgt u ervoor dat zo’n panel een professioneel, waardevol en plezierig ‘event’ voor uw apotheek wordt!
De bijeenkomst duurt 1,5 uur en vindt plaats in uw apotheek. Het verslag ontvang u een week later.
De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Kostenindicatie: €750,- excl btw. ex reiskosten.

Workshop: de apotheek als lerende organisatie

Onderzoek naar de ervaringen van uw cliënten is een belangrijke bouwsteen voor de kwaliteit in uw organisatie. Als de uitkomsten van het onderzoek zijn gerapporteerd is de volgende stap: effectief aan de slag met de uitkomsten van het cliëntervaringsonderzoek. Hoe geef je dat vorm? Hoe maak je ook je medewerkers in je team enthousiast zodat ze – met een open blik – aan de slag gaan met de gewenste verbeteringen. En hoe bepaal je wat de gewenste verbeteringen zijn?
In de teamworkshop begeleidt ARGO u in twee uur bij het gezamenlijk vaststellen van de prioriteiten, het analyseren van de vastgestelde verbeterpunten en dit vertalen naar concrete verbeterplannen.
De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Kostenindicatie: €1.000,- excl btw. ex reiskosten

Patiëntervaringen meten in de apotheek: Alternatieven voor de PREM

U wilt niet vast zitten aan de instructies van de PREM maar u wilt wel feedback vragen aan uw patiënten? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. Volg de keuzewijzer en lees wat wij u kunnen bieden.
Wilt u de PREM Farmacie uitvoeren? ARGO werkt voor de PREM Farmacie samen met Feeddex. Deze partij is sterk in het uitvoeren van kwantitatief online patiënttevredenheidsonderzoek (zoals PREM) door gebruik te maken van koppelingen met relevante softwarepakketten voor apotheken.
Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden van Feeddex.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!